• Gardeco Webb Landningssida Bild Branschanpassat affärs och kassasystem
 • Gardeco erbjuder ett branschanpassat affärs- och kassasystem för modebranschen. Förenklar affärerna och ger dig som beslutsfattare full kontroll på verksamheten.

Några av våra kunder:
Banner Gardeco Webb 1169x350points ver2

 •  

  ”Det personliga anslaget som Gardeco har är unikt och anledningen till att vi jobbat med dem i 14 år. Samarbetet har mynnat ut i flera vidareutvecklingar för att svara mot nya behov som uppkommit för Paul & Friends. Det innefattar tex ny webbshop, integration mellan Gardeco Kassasystem och Gardeco Affärssystem samt ett nytt Back Office system som är en del av Gardeco Affärssystem. Vad vi än behöver hjälp med så finns Gardeco där för att svara upp mot det behovet. Jag skulle inte kunna tänka mig en bättre partner att samarbeta med."


  /Esbjörn, VBC, Paul & Friends.

 •  

  "Mitt intryck av Gardecos support efter att ha varit kund i tre år, är att de verkligen håller det de lovar. Inga långa väntetider i telefonköer. Kompetent personal som snabbt och pedagogiskt leder dig igenom de olika stegen. Jag känner att de tar mina frågor på allvar och löser mina problem, utan att jag behöver ligga på. De tar ansvar och ringer tillbaka på utlovad tid. Det fungerar suveränt. Men jag behöver inte ringa supporten så ofta. Programmet bara går och går."


  /Torben Löfberg, Bokhandelskedjan - Lunds Bok & Papper AB/Bokhandeln i Ystad AB/Söderslätts Bok Papper & Musik AB

Gardeco Affärssystem och iP.1

Kraftfull SMS gateway ger nya möjligheter!
Gardeco Affärssystem har flera funktioner som använder SMS för att kommunicera med kunderna. För att kunna leverera detta samarbetatar vi med iP.1. Att vid kundbeställningar kunna få en automatisk SMS-avisering då varor levereras besparar användarna mycket tid.

iP1 Logo

Om iP.1

iP.1 startade år 2003 med mål att leverera säker och pålitlig Internetaccess till företag i Skövde. För att kunna erbjuda detta byggde de upp ett eget nät baserat på trådlös teknik. På detta sätt kunde kunder erbjudas den kostnadseffektivaste och överlägset flexiblaste lösningen. iP.1s trådlösa nätverk täcker idag hela Skövde kommun. De erbjuder även smarta WiFi nätverk och speciell radioteknik som gör det enkelt koppla ihop datatrafiken till och ifrån olika punkter t ex fastigheter utan att behöva dra kabel. För att övervaka iP.1s egna trådlösa nätverk behövdes ett snabbt och stabilt övervakningssystem. Därför skapades ett SMS-system som automatiskt skickade SMS rapporter till våra tekniker så fort något oväntat hände. På detta sätt kunde felsökning påbörjas snabbt och även lösa många problem innan kunden drabbats.

SMS gateway

iP.1:s SMS gateway är en av marknadens mest kraftfulla och ger dig möjlighet att enkelt och säkert skicka SMS från Gardeco. Tack vare direktkoppling till de flesta operatörer världen över och kostnadsfria leveransrapporter får du maximal leveransfrekvens – det innebär i praktiken full global täckning.

 

fackhandel

Gardeco Kassasystem
Ett branschanpassat butikssystem för dig som arbetar inom mode och fashion. Med vårt lättanvända system förenklas affärerna mellan dig och dina kunder.
Läs mer

grossist

Gardeco Affärssystem
En helintegrerad administrativ order, lager, fakturerings- och redovisningsprogramvara för modeföretag som förmedlar varor och tjänster.
Läs mer


Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev? Här delar vi med oss av kundcase och spännande nyheter. Nyhetsbrevet skickas en gång i månaden.