Affär POS ikon Gardeco webb

PoS/Kassasystem för modebranschen

Med vårt lättanvända kassasystem förenklas affärerna mellan dig och dina kunder. Kassasystemet innehåller många funktioner såsom: betalning med flera kort och flera valutor vid ett och samma köp, presentkort och tillgodo för butikskedjelösningar. Bonusklubb finns med funktioner för hantering av medlemmars bonusbelopp, utskick av bonuscheckar med mera. Det kraftfulla systemet med snabb sökfunktion, ger kunden ögonblicklig respons om nuläget. Butikslösningen innehåller också ett backofficesystem med kund- leverantörsreskontra, order och statistik, samt integrerad redovisning.

Med vårt unika påfyllnadssystem kan du få förslag på inköp som baseras på tidigare försäljning eller behov. På så sätt säkerställs det att du har rätt varor i din butik. Som standard finns funktioner för inköp mot centrallager, samt lokala inköp. Rutinen Lagerorder används om varor ska skickas mellan butiker. Butikerna kan också på ett enkelt sätt ta del av andra butikers data inom samma kedja, detta kan till exempel vara lagerstatus. Systemet innehåller även en kraftfull rapportgenerator - Crystal Reports - som är integrerad i systemet. Med hjälp av rapportgeneratorn kan du enkelt ta fram statistik, helt enligt dina egna önskemål. Vi har också utvecklat ett variantartikelsystem för att hålla koll på storlekar och färger med mera.

 

manual

Skalbart system
Hjälper ditt företag att växa och är nyckeln till tillväxt.  Designat för att fortsätta leverera när arbetsbelastningen ökar och affärsprocesserna behöver optimeras.

mediabutiker

Omnichannel
Säkerställer en sömlös kundupplevelse mellan samtliga kanaler. Det innebär en sammanhängande shoppingupplevelse över alla kanaler och enheter.

.

funktioner

Integrationer
Vi stödjer integrationer med de vanligaste tredjepartslösningarna. Vi samarbetar bland annat med Klarna, Magento, Shopify, Dibs och Palette Software. Läs mer