Gardeco Affärssystem årets Logistiklösning?

Habit Fashion Awards

Gardeco Affärssystem har kontinuerligt utvecklats för att tillgodose de behov och utmaningar som tillverkare och distributörer har i sitt dagliga arbete. Vi har tillsammans med en av våra större kunder tagit fram flera logistiklösningar som effektiviserar deras arbete.
 
Exempel på lösningar är att skicka elektroniska tullhandlingar,  informationsutbyte med 3-partslager i andra länder, realtidsuträkning av frakter, olika smarta sätta att plocka flera order samtidigt med en ökad kontroll för att minimera felplock. Vi är stolta att detta arbete resulterat i att vår kund nominerats till Årets Logistiklösning. Det är Habit Fashion Awards som prisar de bästa i branschen på Modebranschens Dag den 19 november 2020.


Priset tilldelas en butik, e-handlare, leverantör, modekedja, marknadsplats eller varuhus inom dammode, herrmode, ungt mode, underkläder, sport, skor och/eller accessoarer som varit verksam i minst två år. Verksamheten har på ett nytänkande och väl genomfört sätt använt logistiklösningar i hela sin varuflödeskedja för att nå framgång.

Juryns bedömningskriterier

  • Långsiktig och hållbar logistik som skapar tydliga fördelar för kunden, företaget och samhället
  • Positiv ekonomisk utveckling – omsättning och lönsamhet
  • Integrerat logistikarbete som kontinuerligt utvecklar och förbättrar hela kundupplevelsen
  • Unik och/eller nytänkande logistik som differentierar företaget gentemot konkurrenter