Gardeco Affärssystem och iP.1

Kraftfull SMS gateway ger nya möjligheter!
Gardeco Affärssystem har flera funktioner som använder SMS för att kommunicera med kunderna. För att kunna leverera detta samarbetatar vi med iP.1. Att vid kundbeställningar kunna få en automatisk SMS-avisering då varor levereras besparar användarna mycket tid.

iP1 Logo

Om iP.1

iP.1 startade år 2003 med mål att leverera säker och pålitlig Internetaccess till företag i Skövde. För att kunna erbjuda detta byggde de upp ett eget nät baserat på trådlös teknik. På detta sätt kunde kunder erbjudas den kostnadseffektivaste och överlägset flexiblaste lösningen. iP.1s trådlösa nätverk täcker idag hela Skövde kommun. De erbjuder även smarta WiFi nätverk och speciell radioteknik som gör det enkelt koppla ihop datatrafiken till och ifrån olika punkter t ex fastigheter utan att behöva dra kabel. För att övervaka iP.1s egna trådlösa nätverk behövdes ett snabbt och stabilt övervakningssystem. Därför skapades ett SMS-system som automatiskt skickade SMS rapporter till våra tekniker så fort något oväntat hände. På detta sätt kunde felsökning påbörjas snabbt och även lösa många problem innan kunden drabbats.

SMS gateway

iP.1:s SMS gateway är en av marknadens mest kraftfulla och ger dig möjlighet att enkelt och säkert skicka SMS från Gardeco. Tack vare direktkoppling till de flesta operatörer världen över och kostnadsfria leveransrapporter får du maximal leveransfrekvens – det innebär i praktiken full global täckning.