NK Personal Shopping bad Gardeco om hjälp för unik prägel och helhetskänsla

NK Personal Shopping är ett exempel på en tjänst som utnyttjat att vårt ERP kan anpassas helt efter företagets identitet och återspegla exakt den känsla företaget är ute efter. I NKs fall bibehålls känslan av lyx och hög servicegrad.

Chimi bild

"NK Personal Shopping är en exklusiv service som erbjuder skräddarsydda shoppingupplevelser för kunderna. Det innebär att en dedikerad personlig stylist hjälper kunderna att hitta och välja kläder, accessoarer och andra produkter som passar kundernas smak och stil."

Gardeco har hjälpt NK att utveckla en skräddarsydd systemlösning för NK Personal Shopping som kopplar mot deras affärsprocesser. Det innebär en unik känsla och upplevelse hos kunderna som får NK Personal Shopping att sticka ut. Syftet med Gardeco ERP/Affärssystem är framför allt att hjälpa teamet att göra ett ännu bättre jobb. Skräddarsydda lösningen ger mer flexibilitet och kontroll och i förlängningen möjlighet till förstklassig och personlig service. Något som genererar kundrelationer utöver det vanliga, vilket kopplar till deras löfte om minnesvärda upplevelser och shopping i världsklass.

Hur vi har kunnat bidra till NKs Personal Shopping tjänst:
- Samlat statistik, lagerhantering och redovisning på en plats
- Rutin för rapportering per säljare och per stylist
- Kundunika rapporter kopplat till avdelningarna som de sålt varor ifrån
- Digitala kundregistreringsformulär
- Komplett system för hemleverans med leveransregistrering och fraktbokning
- Kassalösning med möjlighet till distansbetalning (betallänk) och kundunik styrning för att ange säljare, stylist och kund samt NK nyckel integration för NKs bonusprogram.

Statistiken som samlas från affärssystemet är uppbyggt kring organisationens KPI:er och hjälper beslutsfattarna inom organisationen att ta bättre och mer välgrundade beslut. Utveckling kan därför ske snabbare och möjlighet att ligga steget före och leda sin bransch ökar avsevärt.