Gardeco och Carismar utvecklar för KA YO 

KA YO är ett nystartat koncept för inspirerande och nytänkande sportmode. Gardeco och Carismar blev kontaktade för att skapa en trendig webbplats, installera kassasystem i butiken och sköta hanteringen av e-handelsorder. KA YO ville inför lansering uppdatera sina digitala kanaler för att få till edge och en återspegling av de trendiga sportkläder de säljer samtidigt som hanteringen av order sköts sömlöst med smart integration mellan systemen.

Ka Yo Bild

Carismar ansvarade för e-handelsplattformen och Gardeco att leverera kassasystem, hantera distribution av e-handelsorder samt själva integrationen mellan systemen. Ett bra samarbete där e-handelsansvarig på KA YO, projektledare på Gardeco och Carismar samarbetade nära för att få till en smidig övergång från tidigare webb till det nya gränssnittet.

Efter en lyckad integration mellan systemen testades allt för att säkerställa en solid kundupplevelse i alla steg samt att konsekvent information synkroniserats på samtliga plattformar. Då ordentlig testning är en viktig rutin för att se till att allt fungerar som det ska lades stor vikt vid detaljerad genomgång för perfekt lansering enligt kundens önskemål.