Installation av Gardeco Kassasystem i NN07 nya butik på NK

Ett kassasystem efterfrågades som kunde kopplas till deras befintliga affärssystem på ett smidigt och snabbt sätt och ha de nödvändiga funktioner som ett modeföretag behöver. 

NN07 Bild Butik

NN07 startade sin verksamhet 2007 och hittade snabbt ett sätt att accelerera verksamheten med en välarbetad e-handels strategi. Med framgångsrik försäljning var nästa steg att öppna egen yta på NK i Stockholm februari 2022. Ett kassasystem efterfrågades som kunde kopplas till deras befintliga affärssystem på ett smidigt och snabbt sätt och ha de nödvändiga funktioner som ett modeföretag behöver. Gardeco Kassasystem föll sig naturligt då systemet är branschanpassat för modebranschen och att vi kunde garantera smidig övergång, något som var extra viktigt för NN07.

På ungefär en månads tid från första kontakt hade vi satt upp server, kopplat ihop systemen och utbildat personalen. Detta innebar att de kunde komma igång med försäljningen i butiken på utsatt tid och att kopplingen mellan affärssystemet och Gardeco Kassasystem möjliggjorde smidig delning av data och att samtliga kontor och övriga butiker i Danmark hade up2date information kring den senaste försäljnings- och lagerstatistiken. 

Med snabb acceleration och igångsättning av nya rutiner var vi på plats på uppstartsdagen för att svara på eventuella frågor, funderingar och vara tillhands. Efter detta så har vi hjälpt till via vår vanliga support där vi svarat på frågor och guidat via telefon för personlig betjäning.

För NN07 har vi snabbt löst deras behov så att de har kunnat fokusera på precis det vi på Gardeco tycker är allra viktigast; Att skapa affärsnytta för våra kunder.