Mini Rodini vinnare av årets logistiklösning

Med en logistikupplevelse i världsklass, som inte bara är effektiv utan också unik, tar barnklädesmärket Mini Rodini hela vägen till seger i kategorin Årets Logistiklösning. 

– Årets finalister har visat på hög innovationsgrad i både affärsmodeller, teknik och processer, samt uppvisar en hög grad av integrerat logistikarbete. Hyber, Eton Shirts och Mini Rodini har alla visat sig ha väl utvecklade logistiklösningar och juryns diskussioner har varit både långa och svåra, säger juryordföranden Görel Johansson. 

Årets Logistiklösning
Vinnare: Mini Rodini
Juryns motivering: ”En logistikupplevelse i världsklass som inte bara är effektiv utan också så pass unik att den blivit synonym med bolagets relation med kund och återförsäljare sticker en av årets finalister ut. Årets vinnare har visat på ett djupt engagemang kring hållbarhet där frakt, arbetsmiljö, produktion, emballage och produktens användande är en del av kalkylen. Med en datadrivenhet utvecklas logistikarbetet löpande och produkter går från hyllvärmare till guldklimpar.”
Jury: Dan Crew, DHL; Haider Abdo, Returnado; Malin Wiger, Linköpings universitet och Görel Johansson, Transport & Logistik Idag.
Nominerade företag: Eton Shirts, Mini Rodini och Hyber.