Lägg till nyhetsbrev@gardeco.se i din adressbok, så missar du inget. Klicka här om mailet ser konstigt ut www.gardeco.se
Nyhetsbrev
 


I en värld bland troll

Den finska författaren och illustratören Tove Janssons första bok om Mumintrollen gavs ut redan 1945 och skrevs ursprungligen på svenska. Idag finns hennes fantastiska sagoböcker översatta till inte mindre än 43 olika språk. Figurerna i Mumindalen älskas fortfarande idag av såväl liten som stor.

Opto Design är ett designföretag som bland annat har tagit fram produkter från Muminvärlden. En nyöppnad butik med allt du kan önska dig i presentväg finns nu på NK i Stockholm. Med hjälp av vår kassalösning, Gardeco Fackhandel, finns nu goda förutsättningar för en fungerande verksamhet. Gardeco tackar för förtroendet och önskar Opto Design lycka till med sin nya butik.

 
 
Edblad

 

 

Ny butik i Smögen

På åtta år har Edblads grundare, formgivarna Hans och Cathrine Edblad, lyckats etablera sig som framgångsrika företagare med flera butiker i Sverige och återförsäljare runt om i hela världen. Med material av rostfritt stål, mässing, aluminium, betong, porslin och bambu får formerna ett personligt och modernt uttryck.

På Singö i den nordligaste delen av Stockholms skärgård finns parets ateljé med utsikt över Ålands hav. Det är här smycken, kläder och inredningsdetaljer skapas för medvetna kunder världen över.

Nu finns också en butik på västkusten. Bland de vackra fiskebodarna i Smögens karga skärgård ligger den nya butiken med öppettider under vår-, sommar- och höstmånaderna. Butikslösningen de har valt till sin verksamhet är Gardeco Fackhandel, vilket vi är väldigt glada över. Butiken kanske är värt ett besök under semestern?

 
 

Ny mobillösning

Nu har vi tagit fram en mobil lösning som gör det mer flexibelt att ta betalt. Betallösningen är perfekt när du följer med kunden ut i butiken och tar betalt på plats. Den är också användbar vid försäljning utanför den befintliga butiken, till exempel vid mässförsäljning.
Den kortterminal som används är Vx680 och kommunicerar trådlöst via WiFi och lämpar sig därför till alla verksamheter där du behöver trådlös kommunikation. Den är liten, lätt och enkel att använda tack vara sin bakgrundsbelysta display och de stora knapparna. För att ladda kortterminalen rekommenderar vi att du köper en bords- eller billaddare. På så sätt blir det smidigt att bära med sig terminalen överallt.


 
 


Fackhandel

Vårt lättanvända butikssystem för fackhandel
är ett verktyg för butiker med fokus på användarvänlighet och förenklad kundservice. Det finns säljstödsfunktioner såsom kundklubb och bonussystem, sms- och e-postaviseringar vid kundbeställningar, mix- and matchfunktion, presentkort med mera. Butikssystemet har full integration med Gardeco Affärssystem. Läs mer


Mediabutik
Gardeco Mediabutik är ett branschsystem nischat mot bokhandlare, förlag, skivbutiker, samt skivbolag. Det bygger på erfarenheter och krav som ställts av våra användare. Artikeldata och beställningar sköts med automatik mot Bokrondellen, Grammotex med flera.
Läs mer

 
 


Affärssystem

Gardeco Affärssystem är en integrerad
helhetslösning som hanterar order, fakturering, lager, inköp och kundleveranser. I licensen får du tillgång till samtliga rutiner och vid expandering skräddarsyr vi kompletterande lösningar enligt önskemål. Läs mer


E-handel

Gardeco E-handel är helintegrerad med Gardeco Affärssystem. Artiklar som administreras uppdateras automatiskt på webben, och lagda order sparas i affärssystemet. Lösningen är mobilanpassad och går att koppla till sociala nätverk. Med CRM-systemet kan du erbjuda events, nyhetsbrev, skicka erbjudanden etcetera. Läs mer


 

Kunder

 
Dela med dig av nyhetsbrevet:   Linkedin Linkedin   Facebook  Facebook   Twitter  Twitter
Top
  Gardeco Lögga
Om du inte längre vill få mail av det här slaget från Gardeco, vänligen klicka här.

Gardecos Kundtjänst svarar på alla dina frågor. Kontakta oss genom att skriva ett mail eller ring direkt: 08-694 95 60.
 
Gardeco Affärssystem – Heliosgatan 24, Box 92168, 120 08 STOCKHOLM, 08-694 95 60, info@gardeco.se, www.gardeco.se