Lägg till nyhetsbrev@gardeco.se i din adressbok, så missar du inget. Klicka här om mailet ser konstigt ut www.gardeco.se
Nyhetsbrev Mars 2013
Böcker
 

 

Hunkydory

Klädmärket Hunkydory grundades 1996 av Ulrika och Christopher Bjercke. Märket belönades år 2012 med Guldknappen för sin design.
Hunkydory kännetecknas av en blandning av rock-chic och bohemian-chic design med en skön känsla och ung attityd.

Samtliga av Hunkydorys butiker använder Gardeco Fackhandel.


ABBA The Museum - Ett kontantfritt museum

- Vi har en dröm om ett kontantfritt samhälle, därför går det inte handla med mynt eller sedlar hos oss, säger Björn Ulvaeus. Läs mer

Under våren har vi utvecklat och installerat en kontantfri version av Gardeco Affärssystem till ABBA The Museum. ABBA The Museum använder Gardeco Mediabutik.

 
 


Gardeco Innovation Lab
Konvertering av databaser
På Gardeco har vi en gedigen kunskap om databaser av olika slag. Vi har arbetat med många olika databashanterare även om Gardeco Affärssystem använder Microsoft SQL Server. Därför har vi kunnat bygga lösningar för att flytta data från gamla system hos kunder som valt att gå över till oss. I vissa fall har vi gjort en "konverteringsmaskin" där man stoppar in en databas i ena änden och får ut en till Gardeco Affärssystem anpassad i den andra. I andra fall har vi manuellt analyserat och flyttat tabellinnehåll mellan programmen. Vi inser betydelsen av att få med sig information om kunder, produkter och försäljningshistorik när man byter butikssystem och hittills har detta aldrig varit något problem.

Integrerad SMS-funktion
Gardeco Affärssystem har integrerad SMS-funktionalitet. Det finns automatiska funktioner för att avisera kundbeställningar. Det finns även stöd för att manuellt skicka SMS från t ex kassan. Genom att skicka SMS så sparar man mycket tid i jämförelse med att ringa runt och informera kunderna t ex att deras varor finns att hämta.

 


Fackhandel

Gardeco Fackhandel sätter en ny standard för konfektionshandeln med lättanvänd kassa och flera alternativ på hur en kundklubb kan fungera. Butikerna använder helintegrerad betalkortslösning med PIN-kod, som även hanterar SmartCard (EMV). Läs mer


Mediabutik

Gardeco Mediabutik är ett branschsystem nischat mot bokhandlare, förlag, skivbutiker, samt skivbolag. Det bygger på erfarenheter och krav som ställts av våra användare. Artikeldata och beställningar sköts med automatik mot Bokrondellen, Grammotex med flera.
Läs mer
 
 
Grossist

Gardeco Grossist är ett komplett affärssystem som hanterar order, leverans och fakturering hos grossister med eget lager. Inköp och kundleveranser sköts med automatik, men som kan kontrolleras av användarna.
Läs mer

E-handel

Gardeco E-handel.
För de kunder som har eller önskar sig en hemsida på Internet kan vi erbjuda en koppling till butikens lager med vår webbshop. Betalning kan göras direkt mot betalkort eller faktura.
Läs mer
 
Kunder
 
Dela med dig av nyhetsbrevet:   Linkedin Linkedin   Facebook  Facebook   Twitter  Twitter
Top
  Gardeco Lögga
Om du inte längre vill få mail av det här slaget från Gardeco, vänligen klicka här.

Gardecos Kundtjänst svarar på alla dina frågor. Kontakta oss genom att skriva ett mail eller ring direkt: 08-694 95 60.
 
Gardeco Affärssystem – Heliosgatan 24, Box 92168, 120 08 STOCKHOLM, 08-694 95 60, info@gardeco.se, www.gardeco.se