LikeLägg till nyhetsbrev@gardeco.se i din adressbok, så missar du inget. Klicka här om mailet ser konstigt ut www.gardeco.se
Nyhetsbrev Januari 2012
NK Lek & Baby

NK Lek & Baby
Nk Lek & Baby erbjuder ett tilltalande sortiment av produkter för både nyfödda, barn och vuxna. På avdelningen finns alltifrån barnvagnar, barninredning, babyskötsel till klassiska leksaker som Lego och Brio trä. På NK Lek & Baby finner Du även unika ting till både lek och prydnad. Speldosor, ångmaskiner och fina plåtleksaker har en naturlig plats på avdelningens hyllor. NK Lek & Baby använder Gardeco Affärssystem.

 

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren NK Stockholm expanderar
Herrbutiken på NK ökar sin butiksyta genom förvärv av grannbutiken. Vi är stolta över att få förse den nya ytan med Gardeco Affärssystem.

Bokfest

JB Gruppen kör årets bokrea på webben
Även i år hanterar vi för JB-gruppens räkning en webblösning för förhandsbeställningar av böcker till årets stora bokrea. Från en gemensam databas skickas produktdata till de 18 webbplatser som satts upp för ändamålet. Informationen består bland annat av priser, katalogtext, bilder och specifika sökord som kan användas för att gruppera böckerna på webbplatsen. Beställningar som läggs till respektive butik skickas sedan som e-post till en önskad adress så att man i butiken kan plocka i ordning böckerna och ha dem klara för leverans när rean startar. Här kan man se ett exempel på hur det ser ut.
 
 


Gardeco Innovation Lab
Rabattfunktioner
Nya orderrabattfunktioner: Gardeco Affärssystem har utökat möjligheterna till att sätta rabatter.

1. För varje order går det numera att koppla olika rabattavtal för vald kund. Detta gör det lättare att premiera en kund som på något sätt avviker från sitt ordinarie köpmönster, t ex initialorder, direktleverans.

2. För varje orderrad kan vi nu ge ett rabattbelopp. Detta då man inte vill använda en procentrabatt.

Produktbilder
Flera produktbilder per artikel: Nu hanterar vi upp till sex olika produktbilder per artikel. Detta för att kunna koppla bilderna till Gardeco e-handel. Detta möjliggör t ex att en artikel på webben kan visas från olika vinklar.

 


Fackhandel

Gardeco Fackhandel sätter en ny standard för konfektionshandeln med lättanvänd kassa och flera alternativ på hur en kundklubb kan fungera. Butikerna använder helintegrerad betalkortslösning med PIN-kod, som även hanterar SmartCard (EMV). Läs mer


Mediabutik

Gardeco Mediabutik är ett branschsystem nischat mot bokhandlare, förlag, skivbutiker, samt skivbolag. Det bygger på erfarenheter och krav som ställts av våra användare. Artikeldata och beställningar sköts med automatik mot Bokrondellen, Grammotex med flera.
Läs mer
 
 
Grossist

Gardeco Grossist är ett komplett affärssystem som hanterar order, leverans och fakturering hos grossister med eget lager. Inköp och kundleveranser sköts med automatik, men som kan kontrolleras av användarna.
Läs mer

E-handel

Gardeco E-handel.
För de kunder som har eller önskar sig en hemsida på Internet kan vi erbjuda en koppling till butikens lager med vår webbshop. Betalning kan göras direkt mot betalkort eller faktura.
Läs mer
 
Kunder
 
Dela med dig av nyhetsbrevet:   Linkedin Linkedin   Facebook  Facebook   Twitter  Twitter
Top
  Gardeco Lögga
Om du inte längre vill få mail av det här slaget från Gardeco, vänligen klicka här.

Gardecos Kundtjänst svarar på alla dina frågor. Kontakta oss genom att skriva ett mail eller ring direkt: 08-694 95 60.
 
Gardeco Affärssystem – Heliosgatan 24, Box 92168, 120 08 STOCKHOLM, 08-694 95 60, info@gardeco.se, www.gardeco.se