Lägg till nyhetsbrev@gardeco.se i din adressbok, så missar du inget. Klicka här om mailet ser konstigt ut www.gardeco.se
Huvud
Dockerslogga

 

Dockers öppnar ny butik i PK-Huset, Stockholm

Klassiska kläder och accessoarer från anrika Dockers i ny butik i PK Huset – Stockholms modeboulevard. Detta blir nordens första flaggskeppsbutik för Dockers, både sortiment och inredning blir anpassat för Stockholm. Dockers store har valt Gardeco Fackhandel.

 

 

webb

Sökmotorvänliga länkar, Gardeco Ehandel

Nu har Gardeco E-handel sökmotorvänliga länkar. Det innebär att istället för att länken blir lång och obegriplig för användaren och sökmotorn kan man ge länken en beskrivande etikett. T ex: rödtröja av märket Dockers.
Läs mer om Gardeco E-handel.

ventgross

Ventilationsgrossisten expanderar

Ventilationsgrossisten expanderar och öppnar en ny filial i Sundbyberg. De skall använda Gardeco Affärssystem med lagerställehantering vilket gör att de enkelt kan administrera filialerna. De kommer att kunna titta på varandras lager, hantera flytt av varor mellan filialerna, leverera varor från den filial som ligger närmast kunden oavsett vilken filial som tar emot beställningen.
 
 


Gardeco Innovation Lab
Ny statistikfunktion

Programmet innehåller nu en helt omarbetad version av statistikfunktionen "Omsättningsfrekvens". Nu kan man utifrån ett angivet datumintervall se hur försäljningen fördelas per veckodag och klockslag. Försäljningen visas i kronor (inklusive eller exklusive moms) eller antal kunder och artiklar. Man kan se snittförsäljning per kund i kronor eller genomsnittligt antal artiklar per kund per tidsintervall, veckodag, vecka samt totalt för vald period. Det går alltså att ta fram data för en längre period och sedan se, vecka för vecka, hur dessa nyckeltal förhåller sig till hela perioden.

 
 


Välkommen som kund till oss.
Med vänlig hälsning,

Signatur

Tomas Gärde
VD

Från start, erbjudande  


Fackhandel

Gardeco Fackhandel sätter en ny standard för konfektionshandeln med lättanvänd kassa och flera alternativ på hur en kundklubb kan fungera. Butikerna använder helintegrerad betalkortslösning med PIN-kod, som även hanterar SmartCard (EMV). Läs mer


Mediabutik

Gardeco Mediabutik är ett branschsystem nischat mot bokhandlare, förlag, skivbutiker, samt skivbolag. Det bygger på erfarenheter och krav som ställts av våra användare. Artikeldata och beställningar sköts med automatik mot Bokrondellen, Grammotex med flera.
Läs mer
 
 
Grossist

Gardeco Grossist är ett komplett affärssystem som hanterar order, leverans och fakturering hos grossister med eget lager. Inköp och kundleveranser sköts med automatik, men som kan kontrolleras av användarna.
Läs mer

E-handel

Gardeco E-handel.
För de kunder som har eller önskar sig en hemsida på Internet kan vi erbjuda en koppling till butikens lager med vår webbshop. Betalning kan göras direkt mot betalkort eller faktura.
Läs mer
 
Botten
Dela med dig av nyhetsbrevet:   Linkedin Linkedin   Facebook  Facebook   Twitter  Twitter
Top
  Gardeco Lögga
Om du inte längre vill få mail av det här slaget från Gardeco, vänligen klicka här.

Gardecos Kundtjänst svarar på alla dina frågor. Kontakta oss genom att skriva ett mail eller ring direkt: 08-694 95 60.
 
Gardeco Affärssystem – Heliosgatan 24, Box 92168, 120 08 STOCKHOLM, 08-694 95 60, info@gardeco.se, www.gardeco.se