Lägg till nyhetsbrev@gardeco.se i din adressbok, så missar du inget. Klicka här om mailet ser konstigt ut www.gardeco.se
Brevhuvud
NK-Nyckeln
 

JunibackenJunibacken växlar upp

Junibacken använder sedan tidigare Gardeco Affärssystem i sin bokhandel. Nu har man beslutat att också gå vidare med entrékassorna. Junibacken har ca 400 000 besökare per år.

 
   

Ventilgrossisten

Ventilationsgrossisten Stockholms byggplåt är en komplett leverantör av allt som behövs inom ventilation. Lång och unik erfarenhet gör att ventilationsgrossisten lagerför och levererar optimala lösningar. Rätt material i rätt tid har alltid varit deras mål. Ventilationsgrossisten har valt Gardeco Affärssystem.


Bokrean
Bokrean på webben

Bokhandelskedjan JB-Gruppen fortsätter sin satsning på webbaserad försäljning. Genom att sälja via webben bygger man upp en kunddatabas som kan användas för att informera om nya produkter och aktiviteter. Hämta och betala i butik kan kompletteras med SMS och mejl när varan finns i butiken.


 

Gardeco Innovation Lab
Vi på Gardeco arbetar kontinuerligt med att utveckla våra tjänster och produkter. Vår ambition är att du som kund ska känna att Gardeco Affärssystem ligger i framkant när det gäller funktion och enkelhet.

 
 

Bokningsfunktion

Vi på Gardeco utvecklar en ny rutin för att hantera bokningar. Bokningar kan kopplas till en order som parkerats för betalning vid ett tidigare tillfälle. Om man inte vill lägga upp någon order vid bokningstillfället betalar man vid tillfälle för händelsen.

 

Ny funktion i e-handelslösningen

Gardecos e-handelslösning klarar nu av hantering av kundspecifika priser på webben. Allt administreras lokalt i Gardeco Affärssystem.

 

 
 

Välkommen som kund till oss.

Med vänlig hälsning,

Signatur
Hans-Olof Gärde
VD

Från start, erbjudande  
  Fackhandel
Gardeco Fackhandel sätter en ny standard för konfektionshandeln med lättanvänd kassa och flera alternativ på hur en kundklubb kan fungera. Butikerna använder helintegrerad betalkortslösning med PIN-kod, som även hanterar SmartCard (EMV). Läs mer
Mediabutik
Gardeco Mediabutik är ett branschsystem nischat mot bokhandlare, förlag, skivbutiker, samt skivbolag. Det bygger på erfarenheter och krav som ställts av våra användare. Artikeldata och beställningar sköts med automatik mot Bokrondellen, Grammotex med flera. Läs mer
 
  Grossist
Gardeco Grossist är ett komplett affärssystem som hanterar order, leverans och fakturering hos grossister med eget lager. Inköp och kundleveranser sköts med automatik, men som kan kontrolleras av användarna.
Läs mer
E-handel
Gardeco E-handel.
För de kunder som har eller önskar sig en hemsida på Internet kan vi erbjuda en koppling till butikens lager med vår web-butik. Betalning kan göras direkt mot betalkort eller i butiken vid hämtning av varan.
Läs mer
 
Botten
 
Top
 
Gardeco LöggaOm du inte längre vill få mail av det här slaget från Gardeco, vänligen klicka här.

Gardecos Kundtjänst svarar på alla dina frågor.
Kontakta oss genom att skriva ett mail eller ring direkt: 08-694 95 60.
 
Gardeco Affärssystem – Heliosgatan 24, Box 92168, 120 08 STOCKHOLM, 08-694 95 60, info@gardeco.se, www.gardeco.se