• Startsida ny landningssida intro webb

Vi har över 200 välkända kunder, här är ett urval:
Banner Gardeco Webb 1169x350points ver2

Gardeco Affärssystem och InExchange

Nordens största affärsnätverk
Gardeco Affärsystem och InExchange har skrivit ett samarbetsavtal på digitaliserade tjänster. Gardeco Affärssystem har under flera år skickat utskrifter till InExchange Fakturaskrivare. För att klara av större volymer har Gardeco integrerat sin faktureringstjänst med InExchange digitaliserade tjänster.

InExchange Logo

Om InExchange

InExchange driver Nordens största affärsnätverk, InExchange Network. Här delar hundratusentals företag fakturor, ordrar och andra affärsdokument. Med InExchange Network blir dina affärsprocesser säkrare, snabbare och mer intelligenta.

 Tjänster för utgående fakturor, Fakturaskrivare och Digitaliserade tjänster

Med InExchange Fakturaskrivare kortar du ner tiden för fakturering avsevärt. Slipp en gång för alla det manuella arbetet att skriva ut, vika och kuvertera fakturor. Det tar tid och leder till onödiga kostnader. Välj i stället en enklare lösning. InExchange Fakturaskrivare är en virtuell skrivare som du själv lätt installerar på din dator. Den är kompatibel med de allra flesta affärssystem som idag finns på marknaden.

Med InExchange Digitaliserade tjänser kommunicerar Gardeco Affärssystem med InExchange digitalt. Denna tjänst hanterar ett större antal fakturor än tjänsten Fakturaskrivare.Det är en automatiserad process där det kostnadseffektivaste sättet föreslås efter mottagarens förutsättningar. Att digitalisera sitt flöde möjliggör kvalitetsvalidering. Det hjälper er att skicka rätt information till mottagaren och sparar tid.

Affär POS ikon Gardeco webb

Gardeco PoS Kassasystem
Ett branschanpassat butikssystem för dig som arbetar inom mode och fashion. Med vårt lättanvända system förenklas affärerna mellan dig och dina kunder. Läs mer

Kugghjul ikon Web Gardeco

Gardeco ERP Affärssystem En helintegrerad administrativ order, lager, fakturerings- och redovisningsprogramvara för modeföretag som förmedlar varor och tjänster. Läs mer


Gardeco webb ikon E handel

Gardeco E-handel
Gardeco E-handel är en egen modul som kan byggas på om du redan är användare av Gardeco Affärssystem. 
Läs mer



Jag är intresserad men behöver mer information



Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev? Här delar vi med oss av kundcase och spännande nyheter. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden.


Anmäl dig här