• Gardeco Webb Landningssida Bild Branschanpassat affärs och kassasystem
 • Gardeco erbjuder ett branschanpassat affärs- och kassasystem för modebranschen. Förenklar affärerna och ger dig som beslutsfattare full kontroll på verksamheten.

Några av våra kunder:
Banner Gardeco Webb 1169x350points ver2

 •  

  ”Det personliga anslaget som Gardeco har är unikt och anledningen till att vi jobbat med dem i 14 år. Samarbetet har mynnat ut i flera vidareutvecklingar för att svara mot nya behov som uppkommit för Paul & Friends. Det innefattar tex ny webbshop, integration mellan Gardeco Kassasystem och Gardeco Affärssystem samt ett nytt Back Office system som är en del av Gardeco Affärssystem. Vad vi än behöver hjälp med så finns Gardeco där för att svara upp mot det behovet. Jag skulle inte kunna tänka mig en bättre partner att samarbeta med."


  /Esbjörn, VBC, Paul & Friends.

 •  

  "Mitt intryck av Gardecos support efter att ha varit kund i tre år, är att de verkligen håller det de lovar. Inga långa väntetider i telefonköer. Kompetent personal som snabbt och pedagogiskt leder dig igenom de olika stegen. Jag känner att de tar mina frågor på allvar och löser mina problem, utan att jag behöver ligga på. De tar ansvar och ringer tillbaka på utlovad tid. Det fungerar suveränt. Men jag behöver inte ringa supporten så ofta. Programmet bara går och går."


  /Torben Löfberg, Bokhandelskedjan - Lunds Bok & Papper AB/Bokhandeln i Ystad AB/Söderslätts Bok Papper & Musik AB

Tillverkardeklaration kassaregister

Vi har i oktober 2009 lämnat in vår tillverkardeklaration och fått den godkänd av Skatteverket. Det innebär att vi nu kan börja arbetet med att installera den hårdvara och programvara som krävs för att uppfylla de krav som ställs av Skatteverket från den 1 januari 2010.

De viktigaste kraven är dessa:

 • Varje maskin som fungerar som kontantkassa ska betraktas som ett separat kassaregister och måste därför hanteras som en egen kassa i Gardecos system. Varje dator som kör systemet måste också tilldelas ett unikt tillverkningsnummer.
 • Varje kassaregister måste vara anslutet till en certifierad kontrollenhet. Det ska inte gå att sälja mot kontant betalning om kontrollenhet saknas.
 • Varje kassaregister måste redovisas separat och ha en egen kassalåda. Detta innebär att ni som kört med delad kvittoskrivare och kassalåda nu måste ha en kvittoskrivare och kassalåda för varje dator.
 • Varje kontrollenhet och kassaregister ska registreras hos Skatteverket. De kommer då att skicka en skylt som ska fästas på synlig plats på kassan. Vi erbjuder oss att sköta denna registrering om ni så önskar.
 • Det får inte finnas möjlighet att ändra artikelbenämningar vid försäljningstillfället.
 • Kvitto måste alltid skrivas ut och erbjudas till kunden.

Föreskrifterna finns tillgängliga i sin helhet på Skatteverkets webbplats (www.skatteverket.se).

fackhandel

Gardeco Kassasystem
Ett branschanpassat butikssystem för dig som arbetar inom mode och fashion. Med vårt lättanvända system förenklas affärerna mellan dig och dina kunder.
Läs mer

grossist

Gardeco Affärssystem
En helintegrerad administrativ order, lager, fakturerings- och redovisningsprogramvara för modeföretag som förmedlar varor och tjänster.
Läs mer


Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev? Här delar vi med oss av kundcase och spännande nyheter. Nyhetsbrevet skickas en gång i månaden.